keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevätflunssa

Jestas, että osaakin olla kylmä! Olen ollut viikon flunssassa ja kouluun kävelykin tuossa kostean kylmässä kelissä vetää hartiat väkisin korviin ja saa niskan täysin juntturaan. Balettia en olekaan tanssinut tällä viikolla ollenkaan, päivät on lähinnä mennyt kouluhommia tehdessä ja teetä hörppiessä huovan alla. Ei kiva. 

Viime viikon tunnilla tehtiin kohtuullisen paljon piruetteja. Ilmeisesti piruettien naulitseminen kohdilleen on tämän kevään teema, ja meikäläinen näyttäisi kyllä olevan aivan ulapalla. Olen tyytyväinen tuntiin, jos selvisin siitä kaatumatta. Tiedän, että olen kirjoittanut viime aikoina paljon pirueteista, mutta ne nyt sattuvat olemaan jokaisen tunnin murheenkryyni. Kamalintahan tässä on se, että minä pidän pirueteista ja pyörimisestä. Siksi onkin käsittämättömän vaikeaa hyväksyä, etten muuten osaa pyöriä yhtä piruettia edes kahdella jalalla siististi. Toivoisinkin, että kaikki piruettiprot ja muuten vain pirueteista jotain tolkkua saavat kertoisivat parhaat niksinsä piruettien hallitsemiseen! En ole vielä valmis luovuttamaan, ja pistänkin kaiken toivoni teihin! ;)

Baletista kun puhutaan, niin tunnustan, että koleita "kevät"iltojani piristää kummasti  koukuttavan Dance Academyn 2. tuotantokauden jaksot. Pidän jaksoista kovasti, ja erityisesti nykärikoreot ovat mukavaa katseltavaa. Näyttelijät ovat mielestäni tosi hyviä, ja ilahduttavaa olikin Issi Durantin liittyminen näyttelijäkaartiin. Hän todella nostaa tanssillista tasoa sarjassa. (Ja hahmona on suorastaan kutkuttavan kiero.. ) Okei, en ehkä ole enää teinisarjojen kohdeyleisöä, mutta hei, tanssiminen nuorentaa! 

Kuva: weheartit.com