torstai 27. syyskuuta 2012

Ihana päivä!

All photos from weheartit.com
Vettä on tullut koko päivän, mutta ei se mitään, minulla on ollut tosi kiva päivä. Tänään ei ollut poikkeuksellisesti koulua ollenkaan, joten päiväni starttasi sen sijaan balettitunnilla. Tunti oli tosi mukava, paljon nopeita tankosarjoja ja venytyksiä. Keskilattialla oli ihan kiva adagio, mutta hyppysarja oli päivän piristys. Se oli mukava, ilmava ja ennen kaikkea pysyin tosi hyvin mukana! Tunnista jäi tosi kiva fiilis ja lihakset olivat sen verran kipeät, että tiesi tehneensä kunnolla töitä. Sain myös pitkästä aikaa kehujakin, mikä tietysti oli mukavaa vaihtelua. ;)

Tunnin jälkeen menin kotiin ja järjestin itselleni pitkästä aikaa oikein kunnon kuuman suihkun, mikä muuten tuntui aivan järjettömän hyvältä, kun ulkona on koleaa ja sateista ja lihaksia kivistää. Lopuksi vielä hellin baletista (ja etenkin kärkitossuista) kipeytyneitä pohkeita salaisella aseellani: Lushin Fair Trade Foot Lotionilla. Ajattelin jakaa tämän hyväksi todetun vinkkini teidän kanssanne, tuote nimittäin auttaa juurikin lihaskipuihin ihan älyttömän hyvin, varsinaisiin koppurakantapäihin se tuskin tehoaa. Ostin omani Tallinnan Lushista, jossa myyjät kertoivat, että Tallinnan baletti käy heillä aika-ajoin tyhjentämässä koko varaston; sikäläiset ballerinat kun tykkäävät käyttää sitä kipeisiin kinttuihinsa. Aika hyvä myyntipuhe tällaiselle wannabe-ballerinalle, vai mitä?


Myöhemmin sitten venyttelin oikein kunnolla ja nyt sitten lueskelen balettiblogeja ja katselen balettivideoita youtubesta kuumaa kaakaota hörppien. Aivan ihana päivä! :)
Mites teidän viikkonne on sujunut? Onko teillä mitään "salaista" kikkaa välttää treenipäivää seuraava ei niin kiva kolotus? Kuulisin mielelläni!

2 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa ihanan rennolta päivältä! Ja blogisi ulkoasu näyttää todella suloiselta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maria,

   Oli kyllä tosi rentouttava päivä! Ihanaa vastapainoa, kun koulu on just nyt tosi stressaavaa ja aikaa vievää. (Okei, oisin voinut tehdä kouluhommia.) Välillä kuitenkin on hyvä ottaa ihan rennosti, niin jaksaa taas paremmin.

   Kiitos paljon -mukavaa, että tykkäät ulkoasusta! :)

   Poista