maanantai 3. joulukuuta 2012

Treenimusiikkia

Heippa ja hauskaa joulukuuta! Talvi on vihdoinkin tullut ja ensimmäisen kerran on alkanut oikeasti tuntumaan siltä, että joulukin voisi olla tulossa. Minusta on näin kylminä talvi-iltoina ihana istuskella kotona höyryävän kuuman glögin kanssa ja kuunnella kaunista musiikkia. Olen pitkään etsinyt treenausmusiikkia ja vihdoin satuin törmäämään YouTubessa balettimusiikkiin, joka kuulosti heti alusta alkaen tosi tutulta. Selvisipä melko pian, että toinen opeistani on käyttänyt useammassakin jaksossa näitä samoja kappaleita sarjojen taustalla. Näiden tahtiin on ollutkin erittäin kiva treenata, etenkin kun sarjat täsmäävät täysin musiikkiin.

Tässäpä siis niille, jotka eivät ole aiemmin kuulleetkaan; Aly Tejas ja Ballet Music For Advanced Class I. Mukavia treenihetkiä kaikille! :)

PS.  Onko teillä muuten hyviä musiikkivinkkejä tankosarjojen piristykseksi?
* Picture from weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Tuntimusiikin saralla olen pitänyt paljon esimerkiksi David Plumptonin levyistä Modern Melodies ja New Classics, joista löytyy sovituksia tutuista baleteista aina Sinkkuelämää -tunnariin jne. Myös Lisa Harrisin balettituntimusiikit ovat kivoja, ja niitä pääsee kuuntelemaan mm. Spotifysta.

    VastaaPoista
  2. Heippa Tossu,

    Kiitos vinkeistä! Pitääkin heti googlettaa tuo Plumpton. Olenkin miettinyt, mistä löytäisin juuri noita tuttuja sävelmiä balettimusiikiksi sovitettuina, kun toinen opettajani käyttää niitä tunneilla ja ne ovat olleet tosi kivoja. Josko nyt tärppäisi. :)

    VastaaPoista