maanantai 5. elokuuta 2013

Tuntipohdintaa

Kylläpä kesä on vierähtänyt nopeaan! Sain kuin sainkin kesätunnit, tai no, ilmottauduin vain jollekin tunnille, mihin oli tilaa, ja olen sitten käynyt "korvaamassa" oikean tasoisilla tunneilla. On kyllä ollut ihanaa taas tanssia ja tutustua vaihtuvien vetäjien tunneilla uusiin opettajiin.

Kesätunteja on enää tämän viikon ajan ja ensi viikolla alkavatkin jo talvitunnit. Itse en ole vielä tuntejani valinnut; odotan vielä pientä ihmettä, että olisi rahaa mennä syksyllä tunneille. Muutenkaan en oikein osaa päättää, keiden opettajien tunneille ilmottautua ja mille tasolle. Ajattelin kyllä palata takaisin kärkitossujen alkeita opettavalle jatko1-tasoiselle tunnille ja sen lisäksi varmaan jollekin toiselle saman tasoiselle tunnille. Kärkitossuilla tosiaan aloittelin vuosi sitten, mutta viime keväänä ei tullut tanssittua Prahassa lainkaan kärjillä, joten uskon, että on parempi aloittaa ihan alusta. Tekisi mieli tanssia ainakin kolmesti viikossa, mutta minkäs teet, kun ei ole varaa. En itke, sillä kaksikin kertaa viikossa on huomattavasti paremmin kuin ei ollenkaan.

Olen myös ensimmäisen kerran alkanut miettimään, jos en ilmottautuisikaan "oman openi" tunnille, vaan menisinkin kahden täysin uuden opettajan tunneille. Jotenkin on vain tullut sellainen kutina, että voisin ehkä kehittyä tekniikan kanssa nopeammin jonkin toisen opettajan opastuksessa. Kamalan vaikeaa, sillä olen muuten kovin tykästynyt opettajani positiiviseen ja kannustavaan tapaan opettaa. Lisäksi hänen tunneillaan on aina älyttömän hyvä ryhmähenki, jossa kaikki tsemppaavat toisiaan.

Mites te, joko olette varanneet talvitunnit? Jatkatteko samalla opella vai kokeiletteko jotain uutta? Millä perusteilla muuten valitsette tunnit?

* All the photos from weheartit.com

2 kommenttia:

  1. En ole valinnut tunteja vielä, mutta pian pitäisi päättää. Mietin jopa, jos jättäisin baletin hetkeksi pois ja treenaisin vain nykäriä + jotain muuta. Huh, en tiedä vielä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi valinnan vaikeutta! Onneksi itselleni on se ehdoton ykkönen tuo baletti,ettei vielä useamman lajin väliltä tarvitse arpoa, sillä meillä on pelkästään baletista niin montaa tasoa ja tasojen sisällä eri opettajaa tarjolla, että ei se valitseminen siitäkään ole helppoa. Toivottavasti saat päätöksen aikaiseksi ja syksyksi on tiedossa kivoja tanssitreenejä! :)

      Poista