tiistai 11. lokakuuta 2011

Hyppyjä sydämellä

Weheartit.com


Perjantain tunti oli aivan ihana! Tehtiin samoja sarjoja kuin aiemminkin, mutta jätettiin rondit pois. Tanko kesti sen perinteisen 45 minuuttia. Lattialla tehtiin paljon hyppyjä, ja harjoiteltiin sellaista kivaa sarjaa, joka meni jotenkin näin: soutenu-fermée-fermée-changement-soutenu-fermée-fermée. Sain jopa hypyistä positiivista palautetta, mikä oli kyllä aikamoinen työvoitto; hermoilen hirveästi mokaavani, kun tehdään diagonaalissa. Tällä kertaa päätin kuitenkin heittäytyä menipä sitten miten tahansa, ja ilmeisesti se kannatti.

Korjattavaa minulla riittää vielä vaikka kuinka paljon, pelkästään ihan perustekniikassakin. Polvet ei meinaa suoristua, ja käsien kannatus on ainainen  murheenkryyni. Lihasvoimaa ja notkeuttakin tarvittaisiin lisää. Tasapaino ja aukikierto sentään ovat ihan kohtalaisia, mutta ainahan on parantamisen varaa. Lista voi kuulostaa masentavalta, mutta minusta on mukavaa, että kyseiset heikkoudet ovat kaikki sellaisia, joihin voi itse vaikuttaa tosi paljon. Olenkin asettanut tämän syksyn tavoitteeksi tuon käsien kannatuksen, sekä polvien ojentamisen suoriksi.

Baletista olen saanut ihan uutta puhtia kuntosaliharjoitteluun ja olen myös edennyt "pitäisi venytellä" -vaiheesta lähes päivittäiseen venyttelyyn. Edistyksen on huomannut niin balettitunneilla kuin ihan erilaisena jaksamisena opiskeluissa. Ja se jos mikä motivoi vielä enemmän treenaamaan!
Näin minäkin joku päivä.. Kuva: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti