keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Itkua ja hammasten kiristelyä


Huh, taas on ehtinyt jokunen päivä vierähtää viime postauksesta. Tanssimassa olen ehtinyt käydä tällä välin vain kerran johtuen tenttiviikoista ja no, hieman ikävämmästä ongelmasta. Noin viikko sitten käytin ensimmäistä kertaa uusia talvikenkiäni. Jalassa ne tuntuivat varsin tukevilta, eikä ne tuntuneet mitenkään ikäviltä. Seuraavana aamuna heräsin vasemman jalkapöydän ulkoisen sivun erittäin ikävään jomotukseen. Kipu tuntui jalkaa taivuttaessa ulospäin ja puolivarpailla. Kävelykin sattui. Seuraavana päivänä kipu kuitenkin tuntui hellittävän, mutta vain tullakseen pahempana takaisin.

Nyt on viikko kulunut, kipu ei ole enää niin häiritsevää, mutta aina kävellessä tai jalkaa ulospäin taivuttaessa tai puolivarpaille noustessa kipu palaa takaisin. Sen kanssa voi elää, mutta ylimääräisiä askelia tulee vältettyä ja huomaan helposti varaavani painon mieluummin sisäsyrjälle.  Ajattelin, että jos tähän ei tule parin päivän sisällä muutosta, niin kaipa se on sitten terkkarille jalkaa käytävä näyttämässä. Pelkään, että kävelyssä virheasento tulee kostautumaan pidemmän päälle, joten lienee parempi hoitaa jalka kerralla kuntoon. Toivottavasti kyseessä ei ole mitään venähdystä kummempaa, rasitusmurtumaa tuskin kukaan toivoo riesakseen.

Viimekertainen balettituntini oli oikein kiva; jatkettiin samoilla sarjoilla kun aiemminkin, mutta lisättiin keskilattialla joukkoon pas de bourreet ja glissadet. Täytyy sanoa, että tunnista on kulunut jo jokunen tovi, joten en enää muista siitä kamalasti. (Mitenköhän mahtaa käydä seuraavalle balettitunnilleni..) Ei tainnut ihan putkeen mennä, enkä muistaakseni mistään mitään kehujakaan saanut. Sekosin joissakin sarjoissa aika pahasti, joten en kyllä yhtään ihmettelekään. Lisäksi assemblet ovat vain aivoilleni mission impossible, joten glissade, fermé, assemble -sarja ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt. Osaisikohan joku kertoa vinkkejä, miten saisin assemblet kulkemaan? Yksittäin ne vielä jotenkin menee, mutta yhdistettynä johonkin toiseen liikkeeseen olen auttamattomasti myöhässä, ja muistutan lähinnä norsua balettisalissa. Eipä taida tällä kertaa olla enempää kerrottavaa, tämä tyttö lähtee ihailemaan lisää Lushin ihania kylpytuotteita ja katselemaan balettipätkiä youtubesta. Jos hemmottelusuihku, baletti ja namit ei auta, niin se on sitten ihme! Tai lääkärin paikka...
Jos tämä kylpy ei paranna, niin ei sitten mikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti