maanantai 7. marraskuuta 2011

Pettymyksiä ja venytyksiä


Niinhän siinä sitten kävi, ettei pelkkä kylpy jalkaani parantanut. Jännetuppitulehdushan siellä sitten oli. Nyt sitten  syödään reippaasti särkylääkkeitä ja annetaan jalan toipua rauhassa. Lisäksi jännettä olisi ilmeisesti hyvä "liu'uttaa", joten kaikki nilkan pyöritykset, sekä ojennukset ja koukistukset ovat oikein hyviä, kunhan vain ne tehdään ilman minkäänlaista vastusta. (Ei siis painoa jalan päälle.) Vieläkin tuo kiukuttelee, mutta kipu on jo huomattavasti lievempi. Toiveissa olisikin, että loppuviikosta pääsisi jo tanssimaan, tietysti hypyt on hyvä jättää vielä tekemättä.

 Tietenkin tärkeintä on nyt antaa jalkaterän toipua ihan kokonaan, ettei sitten myöhemmin tule mitään ongelmia. Noh, ainakin balettivideoita on tullut katseltua ja eri liikkeistä olen lukenut balettikirjoista ohjeistuksia pahimpaa baletinnälkää tyydyttämään. Niin, ja tulihan sitä vähän shoppailtuakin!
Nyt, kun en ole päässyt tanssimaan, niin tanssin korvikkeena olen katsellut vähän treenikamoja. Sifonkihameet kiinnostaisivat, ja kaikki muukin ihana. Näin talvea vasten tilaukseen kuitenkin lopulta päätyivät pitkät säärystimet, ohut pitkähihainen paita, uusi balettipuku, sekä uudet pehmeät tossut. Tossuja odotan jännityksellä, koska koostahan ei voi olla koskaan kokeilematta varma. Jos nyt sattuvat olemaan liian pienet, niin voinpahan antaa kaverille kokeiltavaksi. Viereisissä kuvissa näkyvät tilaamani tuotteet. Puku ja tossut ovat Blochin, paita Capezion ja säärystimistä ei ole hajuakaan.  Vinkkinä vielä, että dancedirect.com -sivustoilla on jopa 75% alennukset Capezion tuotteista, joten kannattaa käydä katsastamassa, jos jotain kivaa sattuisi löytämään, vaikkapa sitten etukäteisenä joululahjana itselleen. ;)

Nyt kun ei ole päässyt tanssahtelemaan, olen pyrkinyt pitämään jonkinlaista kuntoa yllä käymällä salilla, sekä venyttelemällä. Tosin jo nyt huomaan, että vasen jalka tuntuu jäykemmältä kuin oikea, koska sen kuormittamista on tullut vältettyä. Tämän jälkeen onkin varmaan keskityttävä huolellisesti nilkan lihasten vahvistamiseen ja venyttelemiseen, ettei tule jälkiseurauksina mitään muita ongelmia. Pitänee varmaan hommata sellainen kuminauha, niin saa lisää tehoa nilkkajumppaan. Alla olevaa videota olen katsellut useampaan otteeseen, ja siinä olevat harjoitukset näyttävät mielestäni hyviltä. En ole vielä kokeillut, mutta ehkä jo ensi viikolla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti