torstai 1. joulukuuta 2011

Muistikatkoja ja silmäpakoja


Onpahan taas aikaa ehtinyt vierähtää viime postauksesta. Koulukiireet sun muut on hieman verottanut kirjoitteluani.

Tosiaan, tanssivaatteet tulivat tosi nopeasti, tilauksesta meni alle viikko siihen, että tavarat saapuivat. Kaikki muut olivat ihan ok, mutta tilaamassani ohuessa paidassa oli silmäpako, jota sitten korjailin läpinäkyvällä kynsilakalla. Blochin tossut korostivat kivasti jalan kaarta, mutta koko, tuo ikuinen ongelmani, olisi voinut olla puoli numeroa pienempi. Minkäs teet, kun pitäisi ottaa toiseen jalkaan numeron pienempi tossu. Myös leveys B oli ehkä hieman leveähkö, jalalleni olisi kenties sopinut vieläkin kapeampi malli paremmin, mutta sitä ei ollut tarjolla. Kiristysnauhoilla tossut saa kuitenkin ihan käyttökelpoisiksi, joten aivan hukkaan ei niitäkään tullut tilattua. Säärystimet sen sijaan ovat ihanat, ja uusi balettipukuni on edelliseen Capezion pukuun verrattuna mukavan pehmeää materiaalia.

Kävin viime viikolla tanssahtelemassa ensimmäisen kerran kunnolla. Kylläpä olo oli ruosteinen ja huomasin myös varovani melkeinpä liikaa rasittamasta jalkojani. Katsekin meinasi kokoajan suuntautua jalkoihin, kun yritin varmistella, etten vain millään tavalla saa taas jalkojani kipeytymään. Edellisen balettitunnin jälkeen kun toiseen jalkaani iski sitten vaihteeksi jännetuppitulehdus. Onneksi tunti meni sen osalta hyvin, joten uskallan taas rasittaa jalkojani kunnolla. :)

Viime viikon tunnilla aloitettiin useampi uusi sarja, joista tykkäsin kovasti. Opemme sarjat ovat melko pitkiä ja haastavia, joten ainakin minulla menee ensimmäinen kerta pelkästään siihen, että yritän pysyä sarjassa mukana ja painaa liikkeet mieleen.Olen huomannut, että sarjojen muistaminen on yksi suurimpia ongelmiani, jota ei aiemmin mielestäni ole ollut. Liekö sitten kamala koulustressi heikentänyt muistiani, vai äkillinen keskittymishäiriö iskenyt.. Oli miten oli, kaikki neuvot ja niksit sarjojen muistamiseen otetaan kiittäen ja kumartaen vastaan!

Kuvat: weheartit.com
Eipä tänään kummempia, aika mennä ottamaan kunnon suihku ja venytellä sitten oikein kunnolla, jotta huomenna olisi sitten huippuiskussa tuntia varten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti