maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ei mikään Hannu Hanhi

Heippa taas ja hyvää pääsiäistä!

Uuden läppärin sain vihdoinkin torstaina ja siihen asti onkin sitten kituutettu lainaläppäreillä niin useasti, että hermot meinasi jo mennä. Bloggailu on jäänyt ja koulutyöt kasaantuneet, joten jo olikin jo aikakin saada uusi kone. Kone ei ollut ihan se, minkä piti, mutta eiköhän meistä aikaa myöten ihan hyvät kaverit vielä tule. Vaikeuksien kautta voittoon, vai mitenkäs se meni? ;)

Sitä voittoa sitten odotellessa. Nimittäin reisi on pikkuhiljaa osoittanut parantumisen merkkejä, mutta poskiontelontulehdus on ja pysyy sitkeästi  ja kohta rikkoutuu jo kahden kuukauden raja. Pitkittyneen sairastelun (ja tyhmästi myös samalla tanssimisen) vuoksi yleiskunto on sitten romahtanut siihen pisteeseen, että minun oli peruttava viimeisen trimesterin tanssitunnit. Hyvä jos jaksan uupumatta kävellä huoneestani vessaan. Tällä viikolla on sitten lisää testejä, joissa toivottavasti selviää, mistä ongelmani ovat peräisin ja toivon totisesti, ettei kyseessä ole mitään vakavaa.

Harmittaa ihan hirveästi, opettajani sanoi juuri, että olisin saanut edetä Advanced-tason ryhmään tälle vikalle trimesterille. Ilmeisesti kehitystä on tapahtunut tosi paljon ja sen olen kyllä itsekin huomannut. Minulle on jopa muodostunut muutamassa kuukaudessa melko selkeä nilkan kaari, mikä on tämän jäykkänilkkaisen ihmisen kohdalla erittäin suuri ihme. Alan jo oikeasti uskoa vuoden tunneilla käyneitä, joilla on täydelliset ballerinan nilkat, kun he väittävät, etteivät ole niitä syntymälahjoina saaneet. Nyt toivon vain kovasti, että ehtisin kirjoittaa liikesarjoja jonnekin ylös, jotten unohtaisi tämän Prahan balettikevään anteja kokonaan, vaan toipumisen jälkeen voisin pikkuhiljaa alkaa treenata itseäni takaisin kuntoon kyseisten sarjojen avulla. Treeni sisälsi paljon venytyksiä sekä kattavasti kaikkia lihasryhmiä vahvistavia liikkeitä. Jos löydän Youtubesta vastaavia sarjoja, pistän niitä tänne teidän nähtäväksi, jotta voitte itsekin hyödyntää niitä oheistreenissä.

Tällainen tilannekatsaus nyt, toivon, että voin viikon päästä vihdoin kirjoittaa jotain hieman positiivisempaa! Ihanaa kevättä ja toivotaan, että se aurinko paistaa vielä tähänkin asuntolaan! :)

* Photo: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti